Compromesos amb la diabetis | 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis

Segons la Organització Mundial de la Salut (OMS), més de 422 milions de persones viuen amb diabetis a tot el món, una xifra que s’ha multiplicat per 4 en els darrers 4 anys. A Espanya, i d’acord amb les dades publicades per la Fundación Diabetes.org, el 14% de majors de 18 anys té diabetis tipus 2, lo qual equival a més de 5,3 milions de persones afectades, de les quals, a més, només 3 milions estan diagnosticades; la resta, desconeix que pateix la malaltia. De fet, 1 de cada 6 persones patirà diabetis en els pròxims anys, d’acord amb la plataforma sinazucar.org, un projecte fotogràfic que vol visualitzar el sucre lliure present en molts dels aliments que consumim habitualment.

Revertir els índex sobre el increment de la diabetis és de màxima importància, així com participar en la promoció de la prevenció de la malaltia a través d’una dieta saludable i de la pràctica d’activitat física diària.

Avui, 14 de novembre, i des del 1991, es commemora el Dia Mundial de la Diabetis, amb la finalitat d’informar sobre la seva prevenció i tractament, així com de promoure l’adherència al tractament i a les revisions periòdiques i de donar suport als afectats i a les seves famílies en la lluita per portar una vida normalitzada.

A Xocolates Torras ens sumem a les iniciatives de prevenció de la malaltia, recolzant la promoció d’una vida saludable, basada en una alimentació correcta i en la pràctica d’exercici diari. La nostra mirada porta molts anys enfocada en la fabricació i la distribució de xocolates sense sucre, un sector en el qual som pioners a España. Oferim un assortiment de productes sense sucres afegits realment molt extens, amb més de 70 referències en la llista i amb tres gammes de capçalera: SENSE SUCRE, STEVIA i ZERO. De fet, pròximament sumarem també varietats sense sucre a la nostra línea de xocolates ecològiques.

Ens preocupen les alarmants xifres sobre la incidència de la malaltia i per això treballem diàriament per garantir que les nostres xocolates sense sucre són totalment aptes per les persones diabètiques. Cada dia, tot i que avui especialment, estem compromesos amb la causa i per això volem dedicar aquest post a totes les persones que pateixen diabetis i que confien en nosaltres per incorporar la xocolata a la seva dieta alimentària.

Nota informativa sobre la ingesta de sucre recomanada en les directrius de la OMS per a adults i nens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>