Bases concurs fotogràfic #PetonsAmbTorras – Esdeveniment #PetonsPerSantNarcís 27/10

EMPRESA ORGANITZADORA

L’empresa CHOCOLATES TORRAS patrocina aquesta promoció, denominada “Petons amb Torras” i la qual es regirà de conformitat amb les presents Bases Legals.

Ni Facebook ni Instagram patrocinen, avalen o administren, de qualsevol forma, aquesta promoció i de cap manera es pot entendre que estiguin associats a la mateixa.

ÀMBIT TERRITORIAL

L’àmbit territorial d’aquesta promoció s’estén al territori espanyol.

DURACIÓ

El termini per participar en el concurs començarà el pròxim 29 d’octubre de 2018 i finalitzarà a les 00.00h del 4 de novembre de 2018.

PARTICIPACIÓ I MECÀNICA

Podran participar en el concurs totes aquelles persones físiques, majors d’edat i residents al territori espanyol

  • que es facin una foto amb el nostre atrezzo a l’esdeveniment “Petons per Sant Narcís”, el qual se celebrarà el pròxim 27 d’octubre 2018 a la Casa de la Cultura de Girona.
  • que siguin seguidors de la pàgina oficial de CHOCOLATES TORRAS a Facebook i Instagram.
  • que comparteixin la seva fotografia o fotografies etiquetant a @chocolatestorras i afegint-hi el hashtag #PetonsAmbTorras.

La fotografia serà proporcionada per la organització de l’esdeveniment, via correu electrònic, a tots aquells que es fotografiïn durant l’esdeveniment “Petons per Sant Narcís”.

GUANYADORS I PREMIS

La direcció de Chocolates Torras serà qui esculli les fotografies guanyadores del concurs.

En total s’atorgaran 15 premis, corresponents a 15 lots de productes de Xocolates Torras. Se seleccionaran els següents 15 guanyadors:

  • 5 per a Facebook
  • 5 per a Instagram
  • 5 per a Twitter

Cada participant podrà intervenir tots els cops que vulgui en tots els canals.

Els guanyadors s’anunciaran al blog i a les xarxes de Chocolates Torras a partir del 5 de novembre 2018.

Chocolates Torras es posarà en contacte amb cadascun dels guanyadors, mitjançant un missatge privat de Facebook, Instagram o Twitter. Si el guanyador no fos localitzat, no contestés i/o no enviés la informació sol·licitada abans de les 72h següents a la comunicació, perdrà el dret al premi.

Sota cap conceptes el premi podrà ser descanviat pel seu valor metàl·lic. Tampoc podrà ésser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador.

Chocolates Torras es reserva la possibilitat de modificar el premi per un altre de similars característiques.

Chocolates Torras es reserva el dret a que el premi quedi desert en cas que cap dels participants compleixi els requisits citats en aquestes bases legals.

Chocolates Torras no es responsabilitza davant possibles reclamacions relacionades amb el disfrute del premi, ni de les possibles expectatives que es tinguin sobre aquest.

AUTORITZACIÓ EN FAVOR DE TORRAS PER FER ÚS DEL NOM I IMATGE DELS GUANYADORS

Els guanyadors autoritzen a Chocolates Torras a reproduir, utilitzar i difondre el seu nom i cognom als canals socials i site del blog de la marca, així com a l’ús de la imatge objecte de participació del concurs, sense límit temporal o territorial. En cap cas es pot entendre que aquest ús li confereix al participant el dret a remuneració o benefici algun, amb excepció del lliurament del premi guanyat i d’acord amb les bases legals.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

Participar en aquesta promoció suposa l’acceptació plena i incondicional de les presents bases legals.

MODIFICACIÓ DE LA PROMOCIÓ I DE LES BASES

Chocolates Torras es reserva el dret a prolongar, modificar, retallar, anul·lar o cancel·lar aquesta promoció en cas què les circumstàncies, a juicio de Chocolates Torras, així ho aconsellin.

 

Més informació i dubes | social@chocolatestorras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>